Hruškobraní na zámku Blatná

Sobota 09/09/2023 - neděle 10/09/2023

Zámek Blatná

Zažijte Hruškobraní na zámku Blatná! Máme obrovskou radost, že vás můžeme pozvat na jedinečnou akci, kterou pořádáme ve spolupráci s Lihovarem a pivovarem Blatná. Hruškobraní bude plné vynikajících hruškových specialit, zábavy nebo zajímavých soutěží!

 

 

 

  

Vychutnejte si hruškové speciality:
Potěšte své chuťové pohárky širokou nabídkou lahodných pochoutek s hruškovou tématikou. Od lahodných hruškových koláčů až po osvěžující nápoje s hruškovým nádechem - naše kulinářská nabídka jistě potěší i ty nejnáročnější chuťové buňky.

Prohlídky lihovaru:
Objevte tajemství vynikajících destilátů vyráběných v Lihovaru a pivovaru Blatná. Vydejte se na poutavou cestu destilačním procesem a staňte se přímými svědky odhodlání a odborných znalostí, které se skrývají za tvorbou těchto výjimečných nápojů. 

Soutěže pro všechny věkové kategorie:
Připravte se na přátelské soutěžení! Naplánovali jsme skvělé soutěže pro děti i dospělé, které jsou zárukou dne plného smíchu a radosti. Vyzkoušejte si své dovednosti a vyhrajte fantastické ceny. 

Živá hudba:
Nechte se strhnout rytmickými melodiemi, které vám předvedou talentovaní hudebníci. Zatančete si na okouzlující melodie a vytvořte si nezapomenutelné vzpomínky s přáteli a blízkými! 

Barmanská show:
Připravte se, že budete ohromeni uměním a dovednostmi barmanů, kteří předvedou svůj talent pro míchání koktejlů. Pohodlně se usaďte a buďte svědky úchvatné přehlídky kreativity a zkušeností za barem. 

Nenechte si ujít Hruškobraní na zámku Blatná a přidejte se k nám o víkendu 9. a 10. září. Nemůžeme se dočkat, až se s vámi všemi podělíme o tento úžasný zážitek. Uvidíme se tam! 




Zpět k akcím