Vánoční trhy na zámku Blatná

Sobota 11/12/2021 - neděle 12/12/2021

Zámek Blatná

Je nám velmi líto, že s ohledem na nařízení vlády jsou vánoční trhy na zámku Blatná zrušeny. Slibujeme, že jakmile to situace dovolí, vynahradíme si zrušenou událost něčím opravdu nezapomenutelným! Přejeme vám poklidný předvánoční čas,  zapomeňte na chvíli na všechen stres, který jsme si v posledních letech s Vánoci spojili. Jsou to přece svátky klidu a míru, svátky plné lásky, radosti a hlavně pohody.
 
 
 
 
Vánoce, to nejkrásnější roční období, jsou za dveřmi a my připravujeme tradiční vánoční trhy na zámku Blatná. Poslední dva roky byly přinejmenším náročné a je proto důležité nezapomínat na to, na čem nám nejvíce záleží. Rodina, radostné úsměvy, příjemné rozhovory, smích a přátelé. To je to, co bychom měli oslavovat. Věříme, že se na našich tradičních vánočních trzích budete opět skvěle bavit a zážitky z nich si budete rádi připomínat i v budoucnu.
 
Na letošních trzích najdete stánkaře nabízející svařené víno z různých typů červených vín, na výběr budou také produkty, které vás příjemně zasytí a nezapomněli jsme ani na tradiční vánoční výrobky, které vám či vašim blízkým vykouzlí úsměv na tváři. Událost doplní i program s živou hudbou.
 
Zámek Blatná je architektonickou perličkou, která je obklopena vodou a překrásnou jihočeskou přírodou. Zámecký anglický park je plný potůčků, mostků, cestiček a krásných alejí. Oblíbenou atrakcí je i velké stádo daňků, kteří se volně pasou a jsou velmi krotcí, a také skupinka pávů.
 
Těšíme se na vás 11. a 12. prosince 2021 na našich tradičních vánočních trzích!
 
Informace pro prodejce: Pokud máte zájem zúčastnit se vánočního trhu na zámku Blatná jako prodejce, kontaktujte nás prosím na +420 734 651 505 nebo Tato e-mailová adresa je chráněna před spamboty. Pro její zobrazení musíte mít povolen Javascript.
Zpět k akcím